• 1403/11/27 - 16:11
  • - تعداد بازدید: 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از ۲ طرح آبیاری استان اصفهان

 
وزیر جهاد کشاورزی در جریان سفر به اصفهان از ورودی تصفیه‌خانه شرق استان و شبکه آبیاری بل و حاجی‌آباد بازدید کرد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه که برای بازدید از پروژه‌های آبیاری، کشاورزی و دامداری به اصفهان سفر کرده است، در اولین برنامه از ورودی تصفیه‌خانه شرق اصفهان بازدید و وضعیت تأمین و توزیع آب برای مصارف کشاورزی را بررسی کرد. 
 
در این بازدید، نماینده کشاورزان خواستار تصفیه کامل آب و اختصاص آن به اراضی کشاورزی منطقه برخوار شد.
 
این بازدید با هدف ارزیابی شرایط منابع آبی، بررسی روند تصفیه و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری بهینه از آب در بخش کشاورزی انجام شد.
 
بازدید از شبکه‌های آبرسانی بل و حاجی‌آباد
 
وزیر جهاد کشاورزی در دومین برنامه از شبکه‌های آبرسانی بل و حاجی‌آباد در شهرستان‌های برخوار و شاهین‌شهر بازدید کرد.
 
طول کانال‌های اصلی و فرعی این شبکه‌ها که از سد نکوآباد تأمین می‌شوند، ۲۳۰ کیلومتر است و ۳۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه را پوشش می‌دهد.
 
این بازدید با هدف بررسی وضعیت تأمین و توزیع آب کشاورزی و ارزیابی عملکرد این شبکه‌ها در مدیریت منابع آبی انجام شد.
 
وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید و افتتاح چند طرح حوزه آبیاری، کشاورزی و دامداری در سه شهرستان شاهین‌شهر، برخوار و میمه بعد از ظهر روز شنبه -٢٧ بهمن - به اصفهان سفر کرد.
  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 193491
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید